Sale!

Test Bank Physiology 9th of and edition Fundamentals Anatomy MartiniNath

$68.00 $9.99

SALE:: Offer Ends in


 

Confidential, safe, fast and affordable. You will receive this test bank electronically via email and in our Download Section – This is the one and only official test bank this book, get the download for it instantly today, right after you checkout. You will receive all 29 chapters for this test bank. It may sound crazy in this day in age, but we care about nursing students and we appreciate your business. Really.

If you feel like school is really hard right now and you are wondering what information you must know, then this nursing test bank is for you. You can learn exactly what you need to know to increase your knowledge and decrease learning useless information.? Please contact us or would like a sample before your purchase. if you are ready to access and download all chapters of this nursing test bank, then add this product to your basket and checkout, you will be able to download it immediately.'We care and we want to help you succeed.

Product Description

nursing test banks
Get all 29 chapters via PDF or Word document for Fundamentals of Anatomy and Physiology, 9e (Martini)

This is the one and only test bank for this nursing book. There is no other, if you are looking for the official nusing test bank then you can download this instantly as our system is automated so you dont have to wait to download the file today.- Private Area as soon as you checkout. We care about nursing students and we try to help students study better by providing them with authentic nursing test banks.

Almost all of our clients graduate with honors and easily obtain Bachelors and Masters degrees in Nursing. All orders are safe, secure private and confidential. Get your nursing test bank for Fundamentals of Anatomy and Physiology, 9e (Martini)

HERE IS A SAMPLE CHAPTER FOR YOU TO CHECK OUT: – NOT FULL CHAPTER

Chapter 3 The Cellular Level of Organization

Multiple-Choice Questions

1) The smallest living unit within the human body is
A) a protein.
B) the cell.
C) a tissue.
D) an organ.
E) an organ system.
Answer: B
Learning Outcome: 3-1
Blooms Taxonomy: Knowledge

2) Which of the following terms is not used to define the structure that separates the contents of a human cell from its surrounding medium?
A) cell wall
B) cell membrane
C) plasma membrane
D) plasmalemma
E) both a cell wall and a plasmalemma
Answer: A
Learning Outcome: 3-1
Blooms Taxonomy: Knowledge

3) Functions of the plasmalemma include all of the following, except
A) separation of the cytoplasm from the extracellular fluid.
B) regulation of exchange of materials with the extracellular environment.
C) sensitivity to chemical changes in the extracellular fluid.
D) thermal insulation.
E) structural support.
Answer: D
Learning Outcome: 3-1
Blooms Taxonomy: Knowledge

4) The plasma membrane is composed of
A) a bilayer of proteins.
B) a bilayer of phospholipids.
C) carbohydrate molecules.
D) carbohydrates and proteins.
E) carbohydrates and lipids.
Answer: B
Learning Outcome: 3-1
Blooms Taxonomy: Knowledge

5) Which of the following is not a function of membrane proteins?
A) bind to ligands
B) regulate the passage of ions
C) act as carrier molecules for various solutes
D) act as anchors or stabilizers for the cell membrane
E) storage of cellular nutrients
Answer: E
Learning Outcome: 3-1
Blooms Taxonomy: Knowledge

6) The tails of a phospholipid molecule are
A) hydrophilic.
B) composed of amino acids.
C) hydrophobic.
D) facing the cytosol.
E) interlocked to provide membrane strength.
Answer: C
Learning Outcome: 3-1
Blooms Taxonomy: Knowledge

7) The plasmalemma includes
A) integral proteins.
B) glycolipids.
C) phospholipids.
D) cholesterol.
E) All of the answers are correct.
Answer: E
Learning Outcome: 3-1
Blooms Taxonomy: Knowledge

8) What is the first part of the cell that is affected when the pH of extracellular fluid changes?
A) nucleus
B) nucleolus
C) the cytosol
D) plasmalemma
E) cytoskeleton
Answer: D
Learning Outcome: 3-1
Blooms Taxonomy: Comprehension

If you have any questions whatsoever, please send us an email to: [email protected]