Sale!

Test Bank McKinney 4th Child Maternal Nelson Edition Ashwill Murray James Nursing

$68.00 $9.99

SALE: Offer Ends in


 

Confidential, safe, fast and affordable. You will receive this test bank electronically via email and in our Download Section – This is the one and only official test bank this book, get the download for it instantly today, right after you checkout. You will receive all 55 chapters for this test bank. It may sound crazy in this day in age, but we care about nursing students and we appreciate your business. Really.

If you feel like school is really hard right now and you are wondering what information you must know, then this nursing test bank is for you. You can learn exactly what you need to know to increase your knowledge and decrease learning useless information.? Please contact us or would like a sample before your purchase. if you are ready to access and download all chapters of this nursing test bank, then add this product to your basket and checkout, you will be able to download it immediately.'We care and we want to help you succeed.

Product Description

nursing test banks
Get all 40 chapters via PDF or Word document for Test Bank Hockenberry: Wongs Nursing Care of Infants and Children 9e

This is the one and only test bank for this nursing book. There is no other, if you are looking for the official nusing test bank then you can download this instantly as our system is automated so you dont have to wait to download the file today.- Private Area as soon as you checkout. We care about nursing students and we try to help students study better by providing them with authentic nursing test banks.

Almost all of our clients graduate with honors and easily obtain Bachelors and Masters degrees in Nursing. All orders are safe, secure, private and confidential. Get your nursing test bank for Test Bank Hockenberry: Wongs Nursing Care of Infants and Children 9e

HERE IS A SAMPLE FOR YOU TO CHECK OUT – NOT THE FULL CHAPTER:

Chapter 03: Family Influences on Child Health Promotion

Test Bank

MULTIPLE CHOICE

1. Which of the following is descriptive of family systems theory?
a. The family is viewed as the sum of individual members.
b. Change in one family member cannot create a change in other members.
c. Individual family members are readily identified as the source of a problem.
d. When the family system is disrupted, change can occur at any point in the system.

ANS: D
Family systems theory describes an interactional model. Any change in one member will create change in others. Although the family is the sum of the individual members, family systems theory focuses on the number of dyad interactions that can occur. The interactions, not the individual members, are considered to be the problem.

DIF: Cognitive Level: Analysis REF: p. 47
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

2. Which of the following family theories is described as a series of tasks for the family throughout its life span?
a. Exchange theory
b. Developmental theory
c. Structural-functional theory
d. Symbolic interactional theory

ANS: B
In developmental systems theory the family is described as a small group, a semiclosed system of personalities that interact with the larger cultural system. Changes do not occur in one part of the family without changes in others. Exchange theory assumes that humans, families, and groups seek rewarding statuses so that rewards are maximized while costs are minimized. Structural-functional theory states that the family performs at least one societal function while also meeting family needs. Symbolic interactional theory describes the family as a unit of interacting persons with each occupying a position within the family.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 48
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

3. Which of the following family theories explains how families react to stressful events and suggests factors that promote adaptation to these events?
a. Interactional theory
b. Family stress theory
c. Eriksons psychosocial theory
d. Developmental systems theory

ANS: B
Family stress theory explains the reaction of families to stressful events. In addition, the theory helps suggest factors that promote adaptation to the stress. Stressors, both positive and negative, are cumulative and affect the family. Adaptation requires a change in family structure or interaction. Interactional theory is not a family theory. Interactions are the basis of general systems theory. Eriksons theory applies to individual growth and development, not families. Developmental systems theory is an outgrowth of Duvalls theory. The family is described as a small group, a semiclosed system of personalities that interact with the larger cultural system. Changes do not occur in one part of the family without changes in others.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 47
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

4. What type of family would the nurse call on in which the paternal grandmother, the parents, and two minor children live?
a. Blended
b. Nuclear
c. Extended
d. Binuclear

ANS: C
An extended family contains at least one parent, one or more children, and one or more members (related or unrelated) other than a parent or sibling. A blended, family contains at least one stepparent, stepsibling, or half-sibling. The nuclear family consists of two parents and their children. No other relatives or nonrelatives are present in the household. In binuclear families, parents continue the parenting role while terminating the spousal unit. For example, when joint custody is assigned by the court, each parent has equal rights and responsibilities for the minor child or children.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 50
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

5. What type of family would the nurse call on in which a mother, her children, and a stepfather live?
a. Nuclear
b. Blended
c. Extended
d. Binuclear

ANS: B
A blended, family contains at least one stepparent, stepsibling, or half-sibling. The nuclear family consists of two parents and their children. No other relatives or nonrelatives are present in the household. An extended family contains at least one parent, one or more children, and one or more members (related or unrelated) other than a parent or sibling. In binuclear families, parents continue the parenting role while terminating the spousal unit. For example, when joint custody is assigned by the court, each parent has equal rights and responsibilities for the minor child or children.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 50
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

6. Which of the following is descriptive of homosexual (or gay-lesbian) families?
a. Nurturing environment is lacking.
b. Children become homosexual like their parents.
c. Stability needed to raise healthy children is lacking.
d. Quality of parenting is equivalent to that of nongay parents.

ANS: D
Although gay or lesbian families may be different from heterosexual families, the environment can be as healthy as any other. Lacking a nurturing environment and stability is reflective on the parents and family, not the type of family. There is little evidence to support that children become homosexual like their parents.

DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: p. 51
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

7. The nurse is teaching a group of new nursing graduates about identifiable qualities of strong families that help them function effectively. Which of the following qualities should be included in the teaching?
a. Lack of congruence among family members
b. Clear set of family values, rules, and beliefs
c. Adoption of one coping strategy that always promotes positive functioning in dealing with life events
d. Sense of commitment toward growth of individual family members as opposed to that of the family unit

ANS: B
A clear set of family rules, values, and beliefs that establish expectations about acceptable and desired behavior is one of the qualities of strong families that help them function effectively. Strong families have a sense of congruence among family members regarding the value and importance of assigning time and energy to meet needs. Varied coping strategies are used by strong families. The sense of commitment is toward the growth and well-being of individual family members, as well as the family unit.

DIF: Cognitive Level: Application REF: p. 51
TOP: Integrated Process: Teaching/Learning
MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

8. Studies of families with only one child indicate that which of the following is characteristic of only children?
a. Tend to be selfish
b. Resemble firstborn children
c. Are less stimulated toward achievement
d. Grow up lonely and dependent on adults

ANS: B
Only children have many of the characteristics of firstborns. Being less stimulated toward achievement is a characteristic of middle children. Selfishness and growing up lonely and dependent on adults are characteristics not associated with birth order.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 53
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

9. Birth position of children affects their personalities. Which of the following is considered characteristic of children who are the youngest in their family?
a. More dependent than firstborn children
b. More affectionate than firstborn children
c. Identify more with parents than with peers
d. Are subject to greater parental expectations

ANS: B
Later-born children are obliged to interact with older siblings from birth and seem to be more outgoing and make friends more easily than firstborns. Being more dependent, identifying more with parents than with peers, and being subject to greater parental expectations are characteristics of firstborn children and only children.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 54
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

10. Which of the following applies to the rate of frequency of monozygotic (identical) twins being born?
a. Varies among races
b. Affected by heredity
c. Related to maternal age
d. Occurs uniformly in all populations

ANS: D
Monozygotic twins occur with the same frequency in all populations. The tendency toward monozygotic twins is unaffected by heredity. Monozygotic twins are not affected by maternal age, but higher order births are.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 54
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

If you have any questions whatsoever, please send us an email to: [email protected]