Sale!

Test Bank Kee Hayes and McCuistion Pharmacology A Nursing Process Approach

$68.00 $9.99

SALE: Offer Ends in


 

Your order is secure as we utilize https. Once you purchase this nursing test bank, you will have instant access to it so there is no waiting period. – This is the one and only official test bank this book, get the download for Test Bank Pharmacology A Patient-Centered 8th Edition, Kee, Hayes, McCuistion instantly today, right after you checkout. You will receive all 59 chapters for this test bank. It may sound crazy in this day in age, but we care about nursing students and we appreciate your business. Really.

If you feel like school is really hard right now and you are wondering what information you must know, then this nursing test bank is for you. You can learn exactly what you need to know to increase your knowledge and decrease learning useless information.? Pro software and thatWe care and we want to help you succeed.

Product Description

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

Get all 59 chapters via PDF or Word document for Test Bank Pharmacology A Patient-Centered 8th Edition, Kee, Hayes, McCuistion

Nursing students in school who pass exams know a little secret on how to do this. Its one of the most important rules in nursing school. You have to know what is important and central to study above other information. This will also enable you to break down stress barriers and allow you to relax. Try your best not to be overwhelmed with the pressure of nursing school. This nursing test bank is worth more than you could ever imagine. Remember to also eat well, sleep well and exercise because this will help you be at the top of your game while you are studying this information.

We want you to walk into your next nursing school test and be fully prepared. There are countless amounts of information that one is expected to retain in order to pass an exam. Why not learn that material and also learn the the most important information as well? This nursing test bank will give you the ability to focus on knowledge that is central in this subject. Download the test bank for Test Bank Pharmacology A Patient-Centered 8th Edition, Kee, Hayes, McCuistion

Questions? We are here to answer any questions you have before or after your purchase. Plus, if you would like a sample chapter before your purchase, toss us an email to [email protected]

What is the process? You can add this nursing test bank to your shopping cart. Then, checkout and that will unlock this file for you and allow you to download it right away, without waiting! Test Bank Pharmacology A Patient-Centered 8th Edition, Kee, Hayes, McCuistion.

*** HERE IS A SAMPLE FOR YOU TO SEE ***

Chapter 02: The Drug Approval Process
Test Bank

MULTIPLE CHOICE

1. The nurse is preparing to administer a schedule II injectable drug and is drawing up half of the contents of a single-use vial. Which nursing action is correct?
a. Ask another nurse to observe and cosign wasting the remaining drug from the vial.
b. Keep the remaining amount in the patients drawer to give at the next dose.
c. Record the amount unused in the patients medication record.
d. Dispose of the vial with the remaining drug into a locked collection box.

ANS: A
Schedule II drugs are controlled substances, and all must be accounted for. When wasting a portion of a drug, another nurse should observe and cosign that a drug was wasted.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Applying (Application) REF: Page 16
TOP: NURSING PROCESS: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

2. A patient is prescribed a medication and asks the nurse if the drug is available in a generic form. The nurse understands that a generic medication will have a name that
a. is a registered trademark.
b. is always capitalized.
c. describes the drugs chemical structure.
d. is non-proprietary.

ANS: D
The generic name is the official, non-proprietary name for a drug. The brand name is the trademark name and is always capitalized. The chemical name describes the chemical structure of the drug.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 18
TOP: NURSING PROCESS: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

3. A patient receives a prescription on which the provider has noted that a generic medication may be given. The patient asks the nurse what this means. What will the nurse tell the patient about generic drugs?
a. They contain the same inert ingredients as brand-name drugs.
b. They have chemical structures that are identical to proprietary drugs.
c. They tend to be less expensive than brand-name drugs.
d. They undergo extensive testing before they are marketed.

ANS: C
Generic drugs are approved by the FDA if they are proved to be bioequivalent to the brand-name drug. They tend to be less expensive because manufacturers of these drugs do not have to do the extensive testing required of brand-name drugs before marketing. They are not identical to brand-name drugs and often have different inert ingredients.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Applying (Application) REF: Page 18
TOP: NURSING PROCESS: Nursing Intervention: Patient Teaching
MSC: NCLEX: Management of Client Care

4. The nurse reviews information about a drug and notes the initials ?USP? after the drugs official name. The nurse understands that this designation indicates the drug
a. is a controlled substance.
b. is approved by the U.S. Food and Drug Administration (FDA).
c. is available in generic form.
d. meets quality and safety standards.

ANS: D
The ?USP? designation is given to drugs that have met high standards for therapeutic use, patient safety, quality, purity, strength, packaging safety, and dosage form by the United States Pharmacopoeia National Formulary. The FDA classifies controlled substances with Roman numerals from I to V. The USP designation does not indicate FDA approval. The USP designation does not indicate generic availability.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 15
TOP: NURSING PROCESS: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

5. The nurse is preparing to give a medication to a child. The childs parent asks whether the drug is safe for children. How will the nurse respond to the parent?
a. ?Drugs are tested on adults and safe doses for children are based on weights compared to adult weights.?
b. ?Drugs are deemed safe for children over time when repeated use proves effectiveness and safety.?
c. ?Drugs are tested for both efficacy and safety in children in order to be marketed for pediatric use.?
d. ?Drugs are tested on children in postmarketing studies and on a limited basis.?

ANS: C
The Pediatric Research Equity Act requires drug manufacturers to test drugs on children.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Applying (Application) REF: Page 17
TOP: NURSING PROCESS: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

6. Which law(s) govern all drug administration by nurses?
a. Drug Regulation and Reform Act
b. FDA Amendments Act
c. Nurse Practice Acts
d. The Controlled Substances Act

ANS: C
Each states Nurse Practice Act identifies how nurses administer medications. The other acts govern how drugs are marketed and tested.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 17
TOP: NURSING PROCESS: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

7. The nurse administers a drug and miscalculates the dose by placing the decimal place one space to the right, resulting in a 10-fold overdose and the death of the patient. What offense does this represent?
a. Malfeasance
b. Malpractice
c. Misfeasance
d. Nonfeasance

ANS: C
Misfeasance is negligence in giving either the wrong drug or the wrong dose, resulting in the death of the patient.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 17
TOP: NURSING PROCESS: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

8. The nurse is busy and neglects to give a drug to a patient resulting in the patients death. What offense does this represent?
a. Malfeasance
b. Malpractice
c. Misfeasance
d. Nonfeasance

ANS: D
Nonfeasance is omitting a drug dose, resulting in the patients death.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 17
TOP: NURSING PROCESS: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

9. A patient is taking methadone as part of a heroin withdrawal program. The nurse understands that, in this instance, methadone is classified as which drug schedule?
a. C-I
b. C-II
c. C-III
d. C-V

ANS: B
Methadone is a category II drug, with a high potential for drug abuse.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 16
TOP: NURSING PROCESS: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

10. The nurse is preparing to administer a combination drug containing acetaminophen and codeine. The nurse knows that this drug is classified as which drug schedule?
a. C-II
b. C-III
c. C-IV
d. C-V

ANS: B
Codeine is normally a category II drug, except when it is part of a combination product such as with acetaminophen, making it a category III drug.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 16
TOP: NURSING PROCESS: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

MULTIPLE RESPONSE

1. Which are responsibilities of the U.S. Food and Drug Administration (FDA)? (Select all that apply.)
a. To ensure a drug has accurate labeling
b. To ensure a drug is affordable
c. To ensure a drug is effective
d. To ensure a drug is free from adverse reactions
e. To ensure a drug is tested for harmful effects

ANS: A, C, E
The FDA ensures that drugs are labeled correctly, that they are tested and proven effective for the conditions they are marketed to treat, and that they are tested for harmful effects. The FDA does not ensure affordability or freedom from adverse reactions, although these must be noted in drug information materials.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Pages 15-16
TOP: NURSING PROCESS: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

?