Sale!

Test Bank Biology of Sadava Life Berenbaum Science Hillis Heller 9th The Edition

$68.00 $9.99

SALE: Offer Ends in


 

Your order is secure as we utilize https. Once you purchase this nursing test bank, you will have instant access to it so there is no waiting period. – This is the one and only official test bank this book, get the download for it instantly today, right after you checkout. You will receive all 59 chapters for this test bank. It may sound crazy in this day in age, but we care about nursing students and we appreciate your business. Really.

If you feel like school is really hard right now and you are wondering what information you must know, then this nursing test bank is for you. You can learn exactly what you need to know to increase your knowledge and decrease learning useless information.? Please contact us or would like a sample before your purchase. if you are ready to access and download all chapters of this nursing test bank, then add this product to your basket and checkout, you will be able to download it immediately.'We care and we want to help you succeed.

Product Description

nursing test banks
Get all 59 chapters via PDF or Word document for Test Bank Life The Science of Biology ( 9th Edition ) Sadava Hillis Heller Berenbaum

This is the one and only test bank for this nursing book. There is no other, if you are looking for the official nusing test bank then you can download this instantly as our system is automated so you dont have to wait to download the file today.- Private Area as soon as you checkout. We care about nursing students and we try to help students study better by providing them with authentic nursing test banks.

Almost all of our clients graduate with honors and easily obtain Bachelors and Masters degrees in Nursing. All orders are safe, secure, private and confidential. Get your nursing test bank for Test Bank Life The Science of Biology ( 9th Edition ) Sadava Hillis Heller Berenbaum

*** HERE IS A SAMPLE FOR YOU TO CHECK OUT – NOT THE FULL CHAPTER ***

Life: The Science of Biology, Ninth Edition
Sadava ? Hillis ? Heller ? Berenbaum

Chapter 2: Small Molecules and the Chemistry of Life

TEST FILE QUESTIONS
(By Catherine Ueckert)

Multiple Choice

1. A human hair is found to have a high ratio of 18O to 16O. From this information it can be assumed that
a. the person is suffering from a chronic disease such as diabetes.
b. the person has experienced prolonged exposure to radioactivity.
c. the person lives in a region where ?heavy? water is consumed.
d. the person regularly uses a protein-rich hair conditioner.
e. the person eats a diet high in cholesterol-rich meat.
Answer: c
Textbook Reference: 2.0 A hairy story
Page: 20
Blooms Category: 3. Applying

2. The part of the atom that determines how the atom behaves chemically is the
a. proton.
b. electron.
c. neutron.
d. innermost shell.
e. nucleus.
Answer: b
Textbook Reference: 2.1 How Does Atomic Structure Explain the Properties of Matter?
Page: 21
Blooms Category: 1. Remembering

3. Which component of an atom does not significantly add to its mass?
a. Proton
b. Neutron
c. Electron
d. Both a and b
e. All of the above
Answer: c
Textbook Reference: 2.1 How Does Atomic Structure Explain the Properties of Matter?
Page: 21
Blooms Category: 1. Remembering

4. What is the difference between an atom and an element?
a. An atom is made of protons, electrons, and sometimes neutrons; an element is a substance composed of only one kind of atom.
b. An element is made of protons, electrons, and sometimes neutrons; an atom is a substance composed of only one kind of element.
c. An atom does not contain electrons, whereas an element does.
d. An atom contains protons and electrons, whereas an element contains protons, electrons, and neutrons.
e. None of the above
Answer: a
Textbook Reference: 2.1 How Does Atomic Structure Explain the Properties of Matter?
Page: 21
Blooms Category: 2. Understanding

5. The number of protons in a neutral atom equals the number of
a. neutrons.
b. electrons.
c. electrons plus neutrons.
d. neutrons minus electrons.
e. isotopes.
Answer: b
Textbook Reference: 2.1 How Does Atomic Structure Explain the Properties of Matter?
Page: 21
Blooms Category: 1. Remembering

6. Which of the following statements about atoms is true?
a. The negative charge of an electron is larger than the positive charge of a proton. This is the reason that there are usually more protons than electrons in an atom.
b. Neutrons add mass to an atom without influencing other properties.
c. When the number of protons equals the number of electrons, an atom has a neutral charge.
d. Atoms of an element are radioactive whenever they vary in their number of neutrons.
e. The energy level of electrons is higher in shells close to the nucleus.
Answer: c
Textbook Reference: 2.1 How Does Atomic Structure Explain the Properties of Matter?
Page: 21
Blooms Category: 2. Understanding

7. An atom that is neutrally charged contains
a. only neutrons.
b. the same number of neutrons and electrons.
c. the same number of neutrons and protons.
d. the same number of protons and electrons.
e. no charged particles.
Answer: d
Textbook Reference: 2.1 How Does Atomic Structure Explain the Properties of Matter?
Page: 21
Blooms Category: 1. Remembering

8. The number of different elements found in the universe is closest to
a. 12.
b. 24.
c. 48.
d. 100.
e. 192.
Answer: d
Textbook Reference: 2.1 How Does Atomic Structure Explain the Properties of Matter?
Page: 21
Blooms Category: 1. Remembering

If you have questions just fling an e-mail to us: Email [email protected]